TANNISOL
COMPOZITIE: Metabisulfit de potasiu, L-ascorbic acid, tannin.
CARACTERISTICI: Aspect – pastille alb-beige, slab mirositoare a sulf.
Pastile special predozate in sulf-tanin-vitamine, compus realizat dintr-o procedura unica de fabricare.
TANNISOL previne si remediaza casarea vinurilor si alte defecte ale vinurilor, protejeaza vinul impotriva efectului de oxidare si pastreaza vinul clar si limpede, inclusiv pe cele filtrate.
TANNISOL se prezinta sub forma de pastile.
APLICATIE: Ideal pentru vinurile cu tarie slaba de alcool, aciditate scazuta. Deasemenea eficient in pastrarea vinului in vase partial umplute. Tratament antioxidativ in musturile ce urmeaza a fi fermentate cu drojdii selectionate, in acest caz se sfarama tableta si se dizolva in prealabil intr-o cantitate mai mica de must.
STAVINO
Produs pentru stabilizarea vinului.
Contine 10g m-bisulfit de potasiu.
Se foloseste pentru conservarea vinului si mustului de struguri. Actiunea ei se bazeaza pe degajarea de bioxid de sulf in contact cu acidul tartric din vin, bioxidul de sulf fiind agentul de conservare.
Cantitatea folosita 10g Stavino pentru 100L must, sau vin.
CLAREX
CLAREX – produs natural pentru limpezirea tuturor sortimentelor de vin
Mod ambalare: plic 80g
Descriere: Preparatul CLAREX se prezinta sub forma de pulbere din roci montmorillonitice din cenusile vulcanice, solubila in apa.
Mod de utilizare:
Pregatirea suspensiei diluate – se face cu o zi inainte de operatia de limpezire a vinului.
Se amesteca continutul unui plic (80g de CLAREX) cu 200 ml apa rece. La acest amestec se adauga 300 ml apa fierbinte si se fierbe 5 minute. Amestecul obtinut se lasa in repaus 24 ore.
Limpezirea propriu-zisa
Suspensia obtinuta mai sus se adauga in 100 litri vin tulbure, amestecand tot timpul. Dupa 2 ore se amesteca din nou cateva minute. Se lasa in repaus 10 zile, dupa care vinul limpede se trage in sticle.
Mod de pastrare:
– se pastreaza in loc curat si uscat, separat de substante chimice sau substante volatile.
Termen de valabilitate – 36 luni de la data fabricatiei.
DROJDIE
Drojdie de vin Uvaferm Danstil A – drojdie cu rezistenta la temperaturi scazute (10ºC), potrivit pentru fermentarea mustului de vin alb sau rosu, a borhotului pentru tarie sau pentru repornirea fermentarii.
Doza si mod de administrare Drojdie de vin Uvaferm Danstil A :
– in conditii optime → 20 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A
– in cazul fructelor mucegaite sau care au intrat in putrefactie → 30 – 40 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A
– in cazul opririi fermentarii → 50 g/hl Drojdie de vin Uvaferm Danstil A
Peste 26 de ani de calitate, experienta, seriozitate si profesionalism.Inca din 1991 pe piata din Romania, echipa noastra este alaturi de tine cu o gama larga de produse, insecticide, pesticide, ingrasaminte si asa mai departe si servicii profesionale. Suntem alaturi de tine sa iti oferim servicii si porduse de calitate.
Utile
Produse
Date de contact
Magazin Piata RosettiStrada Hristo Botev, nr. 1, sector 3, Bucuresti, Romania E-mail: office@agrocapacom.ro Tel: 021.31.33.711 Fax: 021.31.41.669
MagazinTel: 0720 535 015